Close Sidebar
Type & Hit Enter To Search

Scopurile atelierului de caligrafie aplicată

Atelierul de caligrafie aplicată își propune să dezvolte pasiunea copiilor pentru scrisul frumos. Dacă la atelierul de îndreptare a scrisului lucrăm pentru lizibilitate, luând literele mici, literele mari și cifrele pe rând, și exersăm scrierea lor ordonată, la atelierul de caligrafie aplicată folosim caligrafia jucăuș, pentru a crea diverse obiecte de sezon.

Am început cu un atelier în care am lucrat ornamente pentru bradul de Crăciun, urări pentru anul nou, felicitări, mici cadouri simbolice. Vom continua cu atelierele legate de diferite momente din an care ne dau ocazia să creăm tot felul de lucrușoare pe care le putem păstra ca amintire sau pe care le putem oferi celor mai dragi dintre cei dragi.

Structura atelierului

Următorul atelier de caligrafie aplicată e dedicat mărțișoarelor!

Atelierul îmbină caligrafia cu abilitățile practice/ activități de crafting și are 4 ore. Puteți alege una dintre zilele de atelier, activitățile vor fi aceleași în ambele zile.

Copilul poate veni însoțit de un părinte sau bunic, doar cu condiția ca adultul să participe și el la activități! E un fel prin care faptele adultului, nu doar vorbele, susțin că scrisul frumos merită timpul investit!

Detalii organizatorice

Le găsiți pe toate pe coloana din stânga. Pentru orice nelămuriri, sunați-o pe Simina Diaconu la 0732009198 sau scrieți-i la simina arond motanov punct ro.

Antrenoarea atelierului – Gloria Popa

antrenoarea atelierului de caligrafie funcțională

Sunt Gloria, am 40 de ani, am studiat Literele și apoi Psihologia și, pentru că am convingerea că exersarea scrisului frumos aduce mari beneficii oricui, predau cu drag ceea ce știu despre asta și mă bucur să văd cum abilitatea aceasta scoate la lumină talente și caractere.
Niciodată nu încetăm a învăța unii de la alții, copiii de la cei mari și adulții de la cei mici, despre lume, despre ceilalți și despre noi înșine.

Prin ceea ce învață și prin alegerile sale, fiecare își creează propriul stil. Ei bine, „stil” provine din latinescul „stylus” care la noi a devenit „stilou”. Este natural, așadar, ca stiloul să devină o unealtă prin care dobândim stil și prin care ne exprimăm stilul!

Explorează mai mult